Dr. Öğr. Üyesi

nurullahc@subu.edu.tr

Sosyal Hesaplar

Hakkında

07.07.1986  Artvin doğumlu olan Nurullah ÇELİK, ilkokulu Kocaali Melen Köyü İlkokulu’nda, ortaokulu Kocaali Beşevler Ortaokulu’nda, liseyi Kocaali Abidin Serhoş Çok Programlı Lisesi ve İstanbul Sefaköy Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi‘nde okudu. 2010 yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü‘nden derece ile mezun oldu.

2010-2011 eğitim-öğretim yılında Kocaali Hürriyet İlköğretim Okulu, Nazım Üner İlköğretim Okulu ve Anadolu Kalkınma Vakfı İlköğretim Okulu’nda Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yaptı. 2011-2012 eğitim öğretim yılı birinci döneminde İstanbul Küçükçekmece Mimar Sinan Ortaokulu’nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaptı.

2011 güz yarıyılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı‘nda yüksek lisans eğitimine başladı.

2012 yılında Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak göreve başlamıştır.

2013 yılında yüksek lisans eğitimini bitirip yine aynı yıl Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı‘nda doktora eğitimine başladı.

2017 yılının sonunda doktorasını bitirmiş olup halen Sakarya Üniversitesinde görevine devam etmektedir.

Uzmanlık Alanları

• Beden Eğitimi ve Spor

Öğrenim Bilgileri

Derece Üniversite Bölüm / Program Mezuniyet Yılı